
Over Bangkok cuisine
Bangkok cuisine, is volledig ambachtelijk, handmatig klaargemaakt met super verse ingrediënten door de zaakvoerster zelf, met passie voor de Bangkokiaanse keuken, alwaar zij geboren en opgegroeid is.
Ze verfijnt haar gerechten met verse kruiden die hier bij een Thaise worden gekweekt in serres.
Wat we graag in de kijker zetten
Po pia
Po pia zijn volledig vers met de hand gemaakte spring rolls.
Met kai= kip
Of vegetarisch- shiitaké (oosterse paddestoelen)
Panang Kai
Panang Kai; kai is kip in een romige rode curry met kokosmelk
Pad krapau
Pad krapau; een op Thaise wijze kruidig gehakt,
Speciallekes
Onze combi schotels met een combinatie van 2 verschillende gerechten zijn echte toppers
Bvb pad krapau met panang kai.
Hoe we begonnen zijn
De zaakvoerster komt uit Bangkok, waar ze is geboren en grootgebracht.
Toen ze huwde en in België kwam wonen, kookte ze graag voor familie, vrienden etc… alwaar er veel weg waren van de smaken en zeiden dat ze daar echt iets moest mee doen.
Toen heeft ze haar eerste communiefeest verzorgd, waar ze na afloop een staande ovatie kreeg, en dat was de start van een gedreven passie.
Over onze prijzen en formules
Prijs wordt bepaald volgens soort evenement, waar, hoeveel personen, en wensen.
Voor privé feesten vanaf minimum 10 personen, en met offerte.
Voor festivals volgens overeenkomst met inrichter.
Bedrijfsfeesten idem als privé.
Over ons bedrijf
Bedrijfsnaam: Heylen en co – Bangkok Cuisine
BTW-nummer: BE 0841286047
Bangkok cuisine nu contacteren
- Bel ons: 0475 93 45 25
- E-mail ons: Bangkokcuisine1@gmail.com


